Thursday, March 6, 2014

Femes Bazaar 1st Year Anniversary HAUL!

Salam and hello everyone! 

Alhamdulillah, bulan ini rezeki lebih..all my hard work paid off, thank you so much Boss. Rasanya dah lama tak shopping semenjak start kerja..hehe.So nak treat myself once in awhile.  Have you heard of Femes Bazaar before? Femes Bazaar ni diorang selalu operasi at Rasta and ramai vendors best best termasuklah geng geng celebrity pun jadi vendors kat bazaar ni jugak. Ramai juga artis yang ceburkan diri dalam bidang business rupanya! Terasa pulak diri ni nak try berbusiness one day..InsyaAllah..

Last weekend, my sisters and I went to check out Femes Bazaar at Tierra Crest@Kelana Jaya. One of my best friends is a vendor there! Who? Read on to find out! Kali ini Femes Bazaar menyambut 1st year anniversary mereka, so bazaar this time around lagi meriah and lagi pack!


Nampak kat Instagram, ramai dapat bergambar dengan celebriti.. But bila me pegi, tak nampak pulak..waaaa..mungkin dah balik kot :(  Takpe lah...tunggu the next bazaar..

Today nak share with all of you what I bought at the bazaar! *rasanya this is my first haul entry*



1) Chiffon Cardigan from Z'hanna Boutique
Sekarang me memang suka kumpul chiffon cardigan macam ni. Very comfortable and sedap je pakai! Sesuai dengan cuaca kita yang selalu panas ni. Zhanna Boutique also sells kaftans and blouse!

Check them out at Instagram : zhannaboutique


2) Earrings from Psychedelic Store
I've always been obsessed with earrings, thought of needing new pairs because most of mine are pretty rusty and old.

Check them out at Facebook : https://www.facebook.com/pscdlc
                             Instagram : psychedelicstore


3) Rainbow Cookies from dessertzbymc
It's the in-thing these days! Sedap and cute..memang cannot resist!

Check them out at Instagram: dessertzbymc


4) Cotton Shawl from Rainbownista
Slowly tengah kumpul shawl sekarang..sikit sikit lama jadi bukit. InsyaAllah, one day :) Memang hati berkenan sgt dengan shawl pink ni..it's a wide shawl, so tak singkat. Sedap pakai jugak. Rainbownista sells a variety of shawl with so many colours! Rainbownista is owned by my best friend, Nina. Her style is colours, hence the name Rainbow, and her products sangat colourful, especially kaftans!

Check them out at Instagram: rainbownista13
                             Facebook: https://www.facebook.com/rainbownista


Believe it or not, semua ni total bawah RM100. Rasa sangat puas hati sebab dapat banyak barang! Kebetulan semua macam pink pink gitu..hehehe.


Can't wait for their next bazaar!

XOXO
Lina

2 comments:

  1. terima kasih untuk write-up . kesian dtg xjumpa artis =-( - @femesbazaar

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're most welcome. I love Femes Bazaar, great vendors. hehe..takde rezeki nak jumpa artis. perhaps next time. Looking forward to many more of Femes Bazaar episodes :)

      Delete

Thank you for taking the time to read my blog and comment! Big hug for you! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails