Hammam Spa @Publika

August 31, 2015

Salam and hello everyone! Hammam hammam hammam! Siapa tak kenal Hammam Spa..ask any spa lover, mesti diorang kata "omggg Hammam terbaik" ataupun yang tak pernah pergi lagi "omgg nak pegi pegi pegi!" Termasuklah me..dari dulu nak pergi Hammam sebab heard and read a lot of great reviews about it and how your daki totally gone lepas pegi Hammam Spa. Finally dapat merasa..Had to save up some money for this because it's a bit expensive. Hiks!

Pada suatu hari yang cantik, Lina pun berhajat untuk mencantikkan diri, duit pun dah cukup..so I planned with my good friend Emma to have a day in at Hammam Spa, Publika. They have another branch which is at Bangsar Village, but tak sanggup nak redah jam Bangsar, we chose Publika as it was nearest to our home. 

When we sampai Publika, memang confuse habis lah. Knowing Publika, you must study the blocks baru boleh jumpa tempat yang nak dituju. Called Publika tanya which block sebab malas nak Google hehe. After 5 to 10 minutes pusing meronda..akhirnya jumpa jugak Hammam. Sampai sampai je, terjah couch yang lawa ni!




Raya OOTD

August 09, 2015

Salam and hi everyone! Alhamdulillah, time passes by so quickly, tup tup raya dah nak habis. Alhamdulillah tahun ni dapat balik kampung after 2 years sebab sister was dalam pantang etc. This year balik Kedah, my father's side. I really loved the suasana kampung, it's like a breath of fresh air and away from the hustle and bustle of KL.

Nak share ootd sikit boleh? This was the first time I wore jubah for Hari Raya, modern jubah. Ada satu je OOTD raya for this year..sebab 2nd day raya I went to London. Haaaa..that one upcoming posts yea! :)


 
 
Satin instant shawl: Icahfa
Modern Jubah : Custom-made, done by my tailor.
Bag : Prada
 
 
 
This year and for the first time, I chose red as my colour theme!

Cantik tak rumah atok saya dan bunga-bunga kat belakang tu?

hehe okay bye!